logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program

Jedinečná možnost zažít ochutnávku širokého výběru whisky za minimální ceny!

Jako už každoročně zde budou nejvýznamnějšími distributory v České republice a hosty ze zahraničí otevřeny a nabídnuty k ochutnávce whisky lahve, které se sem ještě ani nedováží a to vše za minimální degustační ceny. Tahákem budou jako vždy speciální masterclasses pod vedením zkušených odborníků.

KDY? 4. - 5. 11. 2021

Pátek 16:00-23:00 hod, sobota 14:00–22.00 hod

KDE? Novoměstská radnice, Karlovo náměstí 1/23, Praha 2

 

Vstupné 470 Kč

Happy Hour v sobotu se vstupem  mezi 14:00-15:00 hod v ceně  380 Kč

Vstupenky: https://www.whiskylifeprague.cz/vstupenky/ 

 

V letošním roce je pro vás nachystáno nespočet masterclass. John McCheyne (ambasador Scotch Malt Whisky Society) bohužel nakonec nebude moci dorazit, ale jako hosté sem přijedou ambasadoři Kea Sengoku s japonským portfoliem whisek.

Nicole Lindsay vám představí palírnu Spingbank a Klikerran, Michal Marešovský Diageo Special Releases pro rok 2022, se Zdenym Kortišem se ponoříte do Secret Speyside kolekce, Vašek Rout pro vás přichystal nostalgickou ochutnávku whisky z dob, kdy si mnozí dnešní whiskaři ještě tahali kačera či dokonce nebyli ani plánováni.

Užijete si i Glenmorangii, Kavalan či Michel Couvreur a zajímavostí bude i Blind tasting se společností Hedonism Spirit.

Letošním hitem bude bezesporu speciální limitovaná edice 500 lahví whisky ze Svachovky, single cask, první oficiální 5-ti letá whisky Old Well, 51,9% alkoholu, finish 9 měsíců v sudu po Včelovině ze slovenské Smolenice.která zde bude uvedena do prodeje.s logem Whisky Life Prague .


Vstup pouze pro osoby starší 18 let.

https://www.metro.cz/z-prahy-se-opet-stane-stredobod-milovniku-whisky-fanousci-legendarniho-alkoholu-ochutnaji-rarity-ioj-/spolecnost.aspx?c=A221018_192110_metro-spolecnost_peskk 

 

Podrobné informace o festivalu na webových stránkách festivalu www.whiskylifeprague.cz

Kontakt: Ing. Marta van Leeuwenová – organizátor / e-mail whiskyfestival@email.cz

 





nahoru


logo Novoměstská radnice