logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program

Tradiční vánoční charitativní dražba

Společenský večer Rotary a příznivců

 

Společenský večer s cílem pobavit se a při tom získat co nejvíce prostředků pro charitativní projekty pořádají Rotary kluby Praha City a Praha Staré město. Tradičním úvodem bude číše vína, malý koncert a pestrý raut. Účastníky naladí na zábavnou a doufejme i štědrou dražbu různých darů a předmětů ve prospěch řady prospěšných akcí, které pořádají pražské Rotary kluby.

Zváni jsou nejen rotariáni s rodinami, ale vítáni jsou i hosté a přátelé,  příznivci dobrých a velmi prospěšných skutků, i příjemné zábavy.

Kdy: středa 6. prosince 2023 od 18:00 do 21:30 hod

Kde: Novoměstská radnice 1/23, Velký sál, vchod průjezdem z Vodičkovy ulice

Pro účast je nutné přihlášení do 30. 11. na  https://forms.gle/KQww44TU4573teNC6

 

Veškerý výnos ze vstupních příspěvků a dražby je určen pouze na charitativní projekty pražských Rotary klubů. Ty podporují mj. děti z dětských domovů, vozíčkáře, nevidomé a slabozraké, seniory, zaměřují se i na podporu výchovy ke ctnostem a další oblasti.

Co je Rotary?

Rotary International je nejstarší mezinárodní klubovou organizací na světě, nyní působí ve více než 200 zemích. V 35 000 Rotary klubech sdružuje 1,2 mil. členů (rotariánů) – žen i mužů, vůdčích osobností a profesionálů z různých oborů.

V Praze působí osm Rotary klubů. Jsou součástí Rotary Distriktu 2240 Česko a Slovensko.

Tuto celosvětovou síť spojuje myšlenka vyjádřená mottem Service Above Self, kdy rotariáni dobrovolně věnují svůj čas a schopnosti ve prospěch druhých, a to jak v rámci vlastní obce, tak v mezinárodním měřítku. Na základě etických principů a hodnot naplňují své ušlechtilé poslání – dělat svět lepším.

https://www.rotary2240.org/cs/o-rotary/kdo-jsme





nahoru


logo Novoměstská radnice